Over ons

Elektro Buyck staat voor kwaliteit aan een scherpe prijs. Niet alleen in verkoop maar evenzeer ook voor zijn dienst na verkoop.
We herstellen alle merken van huishoudtoestellen, om het even waar aangekocht. Zowel groot als klein elektro, elektrische verwarming en - boilers.
In de verkoop focussen we ons enkel op kwaliteitsmerken (Miele, Bosch, Liebherr, Novy, Laurastar, ...) omdat we heel veel belang hechten aan een tevreden klant. Door onze jarenlange ervaring weten we op welke producten we kunnen vertrouwen en met die ervaring helpen we onze klanten het juiste apparaat voor zijn specifieke noden te kiezen.
Op ieder moment van het jaar vindt u bij ons interessante acties en promoties.
Inbouwtoestellen zijn ook een grote specialiteit van het huis. In onze ruime inbouwtoonzaal ziet u alle nieuwe trends en designs om u een zo goed mogelijk advies te geven in uw keuzes. Stoomkoken op hoge en lage druk. Perfect-fresh zones in de koeling. Combinatie van stoomoven en multi-functie oven.Domino-sets, inbouwkoffie-apparaten en afzuiggroepen. Koken op inductie en ga zo maar verder... We maken met plezier een gratis offerte op en bij twijfel komen we bij u thuis kijken wat de mogelijkheden zijn. We hebben zeker geen schrik om uw keuken aan te passen om het toestel van uw dromen er in te kunnen bouwen.
Elektro Buyck = kwaliteit / eerlijkheid/ vlugge service/ goeie communicatie en advies/ vakkennis = altijd de beste oplossing voor uw probleem